Nikolija sa oženjenim, Relja pokriće

Agencije
Nikolija sa oženjenim, Relja pokriće

Posljednjih nekoliko dana mnogo se pisalo o tome da su mlada pjevačica Nikolija Jovanović i član sastava "Elitni odredi", Relja Popović, prije izvjesnog vremena uplovili u ljubavnu vezu i da trenutno zajedno uživaju u Dominikanskoj Republici.

Međutim, jedan od tabloida u Srbiji donosi informaciju da je zapravo riječ o neistinitim informacijama, te da je Nikolija sama plasirala ovu priču da bi zaštitila svoje ime i ugled jer je već tri mjeseca u vezi sa oženjenim muškarcem.

Navodno, Relja i ona imaju samo istog menadžera.

- Ovde sam sa drugaricom koja je anonimna i ne želi da se slika - bilo je sve što je željela Nikolija da prokomentariše kada joj je postavljeno pitanje sa kim uživa u Dominikani. Inače za kćerku Vesne Zmijanac se po beogradskim kuloarima priča da je u vezi sa jednim moćnim policijskim funkcionerom, te da je zbog toga na intimnom mjestu nedavno istetovirala i pištolj. Kako je ovaj gospodin oženjen ona tu vezu krije kao zmija noge. Od kada je raskinula sa bivšim dečkom koji živi u Americi, Nikolija vodi aktivan noćni život i uglavnom je u ženskom društvu. Novog partnera još nije pokazala javnosti, a kažu da ga krije i od majke Vesne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana