Nikolićeva u ljubavnom trouglu

Agencije
Nikolićeva u ljubavnom trouglu

Ana Nikolić ima dvije tajne veze - s rukometašem Vladom Mandićem, a odnedavno i s bivšim dečkom Goge Sekulić, Novosađaninom Milanom Čovićem!

Kako pišu srpski mediji Ana i Milan, koji je deset godina mlađi od nje, iznajmili su stanove u zgradi koja je u Vladinom vlasništvu, i u kojoj on sam živi, tako da su sve troje komšije, što cijeloj priči daje dodatni šmek.

- Ana je s Mandićem već nekoliko meseci, ali to oboje kriju. Nedavno se u tu vezu umešao i treći muškarac - Čović, koji se pre dve godine sa Sekulićevom zabavljao tri meseca  - kaže naš odlično obaviješten izvor i dodaje:

- Ana se mnogo zaljubila u Mandića, ali i s Milanom joj je lepo!

Kako kažu upućeni, popularnoj pjevačici Mandić nije siguran jer i sama zna da je slatkorječivi švaler, pa joj je Čović sigurnija prilika, s obzirom na to da dugo priželjkuje da uplovi u mirnu luku.

Ana, kažu, zasad sve drži pod kontrolom. Veoma je pažljiva kad se viđa s nekim od njih dvojice, obraća pažnju kad je ko u zgradi. Njih dvojica se inače poznaju i pozdravljaju kad se sretnu na stepeništu. Ipak, i ne slute da dijele postelju sa istom djevojkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana