Nenad raskinuo dugogodišnju vezu

Agencije
Nenad raskinuo dugogodišnju vezu

Iako su mnogi očekivali da bi uskoro mogli da objave vjeridbu, reper Nenad Aleksić Ša i njegova djevojka Darija okončali su svoju vezu. Kako pišu srpski mediji njegovoj, sada već bivšoj, djevojci sve više je smetala njegova popularnost i obaveze oko posla, zbog čega su se često svađali, pa su na miran način odlučili da se rastanu.

- Istina je da smo raskinuli. Nije nam išlo zajedno i odlučili smo da je najbolje da se rastanemo - izjavio je pjevač povodom  gradskih priča koje danima kolaju srpskom prestonicom.

Darija i Ša prvi put su raskinuli poslije reperove odluke da učestvuje u rijalitiju "Farma", pomirili su se onog trenutka kada je Neša napustio imanje u Lisoviću i kada ga je mlada djevojka sačekala u studiju. Ipak, svađe su se nastavile zbog Nenadovih obaveza nakon rijalitija, a kako se pisalo nekoliko puta je i prosio, ali je Darija to odbijala jer je smatrala da je jako mlada za takav korak. Reper je u posljednje vrijeme veoma zauzet oko svojih poslovnih obaveza, a trenutno zajedno sa Katarinom Živković promoviše njihov spot za pjesmu "Ljubi me" koja je za kratko vrijeme postala veliki hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana