Neda Ukraden vikala na producente šoua

Agencije
Neda Ukraden vikala na producente šoua

Kako se muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" bliži kraju, produkcija je već počela da dodjeljuje imitacije koje će biti izvođene u polufinalu, zbog čega je Neda Ukraden napravila skandal kada je čula da će ona imitirati Lučana Pavarotija.

Kako pišu mediji u Srbiji, pjevačica je, kada je saznala da treba opet da se nađe u muškoj ulozi, počela da viče na organizatore i da prijeti da će napustiti šou ako joj ne dodijele neku seksi ulogu.

- Kada je izvukla Pavarotija počela je da viče, pitala je da li joj namerno daju muške uloge i tako je sabotiraju. Govorila je da joj je dosta toga da glumi kolege. Dugo se raspravljala sa producentima i pretila da će, ako ne promene odluku, napustiti šou, a oni neka objašnjavaju medijima i publici zašto i kako je do toga došlo. Viknula je: "Neću, bre, više da budem Šaban, Pavaroti, hoću da budem, recimo, Madona". Baš je bila ljuta! Ostalo je da producenti razmisle i vide šta će uraditi o pitanju Nedine imitacije - rekao nam je dobro obaviješteni izvor. Ovo nije prvi put da se pjevačica pobunila zbog imitacije, a bije je glas da se u takmičenju ponaša nadmeno i stalno zahtijeva privilegije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana