Neda Ukraden hoće da ide na Evrosong

Agencije
Neda Ukraden hoće da ide na Evrosong

Neda Ukraden ubijeđena je da je ona ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evrosongu".

Pjevačica se sprema za "Beosong", festival čiji će pobjednik otputovati u Malme na najveći evropski muzički festival, pišu srpski mediji. Ukoliko uspije da se domogne Švedske, pjevačica će iza sebe ostaviti i mnogo mlađe takmičare. Njeni prijatelji već su počeli da se šale sa njom i govore joj da i Srbija ima svoju babušku, aludirajući na prošlogodišnje učesnice iz Rusije, grupu koju čine bake starije od 60 godina.

- Nedini prijatelji već zbijaju šale na njen račun. Govore kako može lako da se desi da opet gledamo babušku na "Evroviziji", aludirajući na činjenicu da pevačica ima unuke - priča naš izvor. Neda će na "Beosongu" imati veoma jaku konkurenciju, a samo jedan od 15 odabranih učesnika braniće boje Srbije u maju ove godine u Malmeu.

- Snimila sam pjesmu Duleta Bačića, koji je napisao moje velike hitove "Da se nađemo na pola puta" i "Na Balkanu" Smatramo da je Beosong odlična prilika za promociju te pjesme - kaže Neda.

Pjevačica je spremna, a za šale prijatelja ne haje. Jer ona je ponosna na činjenicu da je baka bliznakinjama Nedi i Aleksandri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana