Natašin muž Ljuba kafeniše u radno vrijeme

Agencije
Natašin muž Ljuba kafeniše u radno vrijeme

Suprug Nataše Bekvalac Ljubomir Jovanović, koji je postavljen za direktora Sportsko-rekreativnog centra Pionirski grad, svako jutro u toku radnog vremena ispija kafe u jednom restoranu na Dedinju.

 Da se rukometaš odmah po preuzimanju funkcije u državnoj ustanovi bacio na ljenčarenje potvrdile su i neke paparaco fotografije na kojima sjedi u kafiću i ispija jutarnju kafu u vrijeme kada bi trebalo da bude na poslu.

Sportista, koji je svojevremeno suspendovan zbog dopinga, stigao je četvrtak ujutru oko 8.30 časova u lokal koji se nalazi u neposrednoj blizini stana u kome živi sa pjevačicom i njenom kćerkom Hanom. Ubrzo mu se pridružio jedan gospodin, sa kojim je ćaskao oko 45 minuta.

Prvo su naručili po kafu, negaziranu vodu i sok, a onda su prelistavali novine. Jovanović se bukvalno ponašao kao da je u svojoj kući, pa se izvalio na dvosjed jer se očigledno još nije bio razbudio, prenosi jedan list u Srbiji.

U njegovoj kancelariji su rekli da on po čitav dan ima sastanke te da rijetko svraća u kancelariju. Sam Ljuba nije želio da komentariše priču po kojoj svoj posao ne obavlja profesionalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana