Nataša tajno s Ćazimom na Ibici

Agencije
Nataša tajno s Ćazimom na Ibici

Nataša Bekvalac je prvo raskinula s Vladom Vuksanovićem, pa pod opravdanjem da tamo snima spot za svoju novu pjesmu, otputovala na Ibicu, pišu srpski mediji. Sa sobom je povela još nekoliko atraktivnih djevojaka, a dva dana po dolasku pridružio joj se Ćazim Osmani s braćom! Ko se ne sjeća, njih dvoje su bili u vezi prošle godine.

Sve se dešavalo u najvećoj tajnosti da ova vijest ne bi došla do medija. Čak su i putovali ne samo odvojenim letovima već s razlikom od dva dana. S obzirom na to da i Ćazima već prepoznaju tamo, Nata je sa sobom povela ogromno društvo, podrazumijeva se, sačinjeno od samih          ljepotica.

S Bekvalčevom su u jednom od najluksuznijih tamošnjih hotela "Ušuaija" bile i pjevačica Jelena Mrkić, igračica Sandra Mišić, manekenke Lela Radulović i Marijana Vidović, i još nekoliko njih. Sve one će se pojaviti u Natinom novom spotu - kaže naš dobro obaviješteni izvor.

Uprkos tome što se u ovom video-klipu Ćazim sigurno neće pojaviti, nema ni najmanje sumnje da je baš on imao glavnu ulogu na Ibici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana