Nataša šutnula Ljubu

Agencije
Nataša šutnula Ljubu

Život Nataše Bekvalac je uvijek buran, pa i kada je ljubav u pitanju, pa je poslije žučne svađe i rasprave, prije nekoliko dana, raskinula vezu sa Ljubom Jovanovićem. Kako pišu srpski mediji, sportista je pjevačici zamjerio to što je svoj rođendan proslavila sa prijateljima u Amsterdamu, a on joj je spremao veliko iznenađenje u Beogradu.

- Ljuba je dugo pripremao iznenađenje za Natašin rođendan, a ona je njemu veče pred "divan dan" saopštila da će ići na put sa sestrom i drugaricama. On je bio jako ljut, ali je odlučio da prećuti i sačeka da se ona vrati u Beograd, pa da onda sednu i popričaju o njihovom odnosu - priča izvor blizak Nati i dodaje da su se ona i Jovanović žestoko posvađali poslije njenog dolaska iz Amsterdama.

 - Kada se Nataša vratila, on je tada krenuo da joj prebacuje što je otišla na put i što mu nije mu rekla na vreme da će putovati, a onda je krenuo da iznosi sve što mu smeta u njihovoj vezi. Nata mu je objasnila da su oni prvenstveno zajedno, jer im je veza opuštena i bez pritiska, a koji je on počeo u poslednje vreme da stvara. Sve vreme su pričali povišenim tonom, a zatim je Bekvalčeva presekla i rekla da je kraj - ispričao je ovaj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana