Nataša Šavija odbila Plejboj

Agencije
Nataša Šavija odbila Plejboj

Atraktivna novosadska manekenka Nataša Šavija smatra da od manekenstva ne može da se živi u Srbiji. Ali nije htjela da ide nikud

– Živjeti u stanu s nekoliko djevojaka koje ne poznajem, za mene bi bilo iscrpljujuće – opisuje Nataša rad u inostranstvu.

 Poznata Novosađanka uveliko priprema prvi album kojim je već zadovoljna iako još nije završen.
– Moja muzika će biti u pop-fazonu i trudiću se da budem drugačija. Već duže vreme sam na estradi pa znam kako sve funkcioniše. Album će biti gotov za oko godinu dana, ali poznajući sebe, neću moći da dočekam pa ću najverovatnije izbaciti singl do nove godine. Ne želim da me ljudi doživljavaju kao starletu. Ja sam manekenka koja snima muzički album – otkriva buduća pjevačica.

 Nataša otkriva da je odbila da se fotografiše za "Plejboj" jer ne želi takav vid promocije za koji kaže da je vulgaran i neukusan.

– Postavim se tako da poslodavci shvate da ne dolazi u obzir ništa osim posla i da neću po svaku cenu pristati sve da radim – smatra ona.

Kaže da su mnoge djevojke u zabludi jer misle da ne mogu lijepo da se oblače ako nemaju para. – Ne volim da je sve na izvol’te, pritom ne mislim na scenu i spotove jer je to ipak nešto drugo. Moram da priznam da često dobijam komplimente na račun svog izgleda, što znači da ljepota ne znači pretrpavanje – objašnjava ova manekenka. Trenira skoro svakog dana i kod kuće i u teretani jer ne podnosi ni kilogram masnih naslaga.

 Atraktivna manekenka trenutno nije u vezi i smatra da je bolje biti sama nego u lošem društvu.

– Ako osoba nema ponašanje i manire u skladu s onim što očekujem i zaslužujem, nema potrebe da učestvuje u mom životu i da mi kvari moju životnu idilu – objašnjava Nataša. Ne toleriše nepoštovanje i laž, a preljubu ne bi oprostila. – Od muškarca očekujem da mi posvećuje mnogo pažnje i da mu bude bitno da sam srećna. Najvažnije je da sam mu ja preča od svega i da sam na prvom mestu – kaže Nataša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana