Nataša i Vlada opet raskinuli?!

Agencije
Nataša i Vlada opet raskinuli?!

Ništa od vjenčanja? Pukla višemjesečna vjeridba Nataše Bekvalac i Vlade Vuksanović?! Izgleda da su pjevačica i maneken opet raskinuli zbog sve češćih svađa, neslaganja i razlika karaktera, piše Telegraf. To objašnjava što više ne objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama niti se pojavljuju zajedno na događajima....

- Pre nekoliko nedelja, Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu veridbu. Dogovorili su se da u javnosti ne pričaju ništa o raskidu. Ipak svima koji ih znaju jasno je da nešto nije u redu jer se na nekoliko javnih događaja u decembru nisu pojavili zajedno, a među kojima je i glamurozna dodela nagrada za "Hello" ličnost godine, što je ranije bilo nezamislivo, rekao je izvor blizak pjevačici i dodao:  

- Takođe, Nataša je pre oko mesec dana naprasno prestala da kači zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na Instagramu i Tviteru poslednjih nekoliko nedelja postavlja isključivo svoje i fotografije njenih prijatelja, a nije ga ni spomenula niti jednom rečju, ispričao je je izbor blizak Bekvalčevoj za koju kaže da se potpuno okrenula porodici kako bi lakše prebrodila završetak ove ljubavne priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana