Nataša i Ljuba spremaju svadbu na salašu

Agencije
Nataša i Ljuba spremaju svadbu na salašu

Pjevačica Nataša Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović, koji su se pred matičarem tajno vjenčali prije četiri sedmice, spremaju intimno slavlje za maj i to na porodičnom salašu nadomak Sremskih Karlovaca.

Mladenci su se na ovaj korak odlučili zbog mnogobrojnih prijatelja koji im danima čestitaju sklapanje braka i žele s njima da zaliju ovu vezu.

- Oboje su želeli da bez pompe i svadbe svoju ljubav krunišu brakom, ali očigledno da je to neizvodljivo. Danima telefoni ne prestaju da im zvone jer ih zovu rođaci i prijatelji kako bi im čestitali uz želju da se okupe i u to ime nazdrave. To ih je navelo da počnu da razmišljaju kako da pedesetak najbližih svatova okupe na salašu novosadske barbike. S obzirom na to da pevačica tokom leta mnogo nastupa, slavlje će najverovatnije biti u maju -  rekao je izvor, blizak Nati.

- Nataša je na salašu slavila rođendan, dok se njena sestra Kristina na večnu ljubav zaklela, sad već bivšem suprugu Ivi Martinoviću, takođe na ovom mestu. Ona je oduševljena prolećem na salašu, jer je sve u zelenilu pa i najmanja dekoracija ambijent čini romantičnim - rekao je izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana