Naručio prostitutku, došla mu supruga

Agencije
Naručio prostitutku, došla mu supruga

Burgas - Prava tragikomična bračna drama dogodila se Nedeljku Karevu (38) iz Burgasa koji je telefonom zakazao provod sa prostitutkom.

Dama je došla tačno u dogovoreno vrijeme, a klijent samo što nije pao u nesvijest jer je to bila njegova supruga, prenose danas portali.

Nedeljko i njegova supruga Nađa bili su u braku šest godina.

On radi kao službenik u velikom skladištu za alkohol, a njegova žena je bila kasirka u jednom od najvećih maloprodajnih lanaca u gradu.

Ona je svom suprugu saopštila da kreće na kurs kompjutera i engleskog jezika jer joj se smučilo da radi po 12 časova dnevno za platu od 250 evra.

Ali, njegova žena je počela da dolazi kući sve kasnije, a ubrzo je saznao i da se zaposlila kao sekretarica u kazino klubu.

Nedeljko se prvo naljutio, ali kada se kućni budžet znatno oporavio, on se smirio.

Prihodi su porasli i do 1.500 evra, a ona je kupila novu garderobu, auto i skupe parfeme, ali više nije dolazila kući i zaboravila je na bračne dužnosti.

Zapostavljeni suprug je riješio da pozove prostitutku.

Unajmio je poseban smještaj, naručio preko novina djevojku i pristao da plati 150 evra.

Naručena pratnja je došla u tačno određeno vrijeme, a kada je otvorio vrata, pred njim je stajala njegova žena u miniću, jako našminkana.

Nađa je priznala mužu da je u “posao” uvela prijateljica, koja joj je rekla da mnoge žene dopunjuju svoj budžet baveći se najstarijom profesijom na svijetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana