Napustila bi supruga, ali joj inansije ne dozvoljavaju

Agencije
Napustila bi supruga, ali joj inansije ne dozvoljavaju

Glumica Tori Speling je ovih dana jako nesrećna jer bi željela da ostavi supruga Dina MekDermota zbog glasina o prevari, ali to bi je mnogo koštalo.

Nedavno je odjeklnula vijest kako je Din MekDermot prevario Tori sa izvjesnom Emili Gudhan u Torontu. Tori nikada javno nije kometarisala ove glasine, ali prijatelji su potvrdili da ona vjeruje svom suprugu.

Izgleda da povjerenje nije dugo potrajalo, pa je sada Tori jako nesrećna jer je shvatila da je ipak morala da napusti Dina zbog prevare, ali njene finansije ne bi podnijele njihov razvod.

Pošto Din i Tori nisu potpisali predbračni ugovor, ona bi bila primorana da mu isplati izvjesnu sumu novca, koju navodno nema, iako joj je pokojni otac ostavio svotu od čak 600 miliona dolara.

Tori je ovih dana jako nesrećna i stalno razmišlja o tome šta će javnost misliti o njenoj porodici. Din je prošle nedjelje krenuo na liječenje jer želi da opet bude dobar suprug i otac. Nakon prevare bio je potpuno psihički slomljen zbog bola koji je nanio svojoj porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana