Na zajedničkoj turneji potvrdila da ju je suprug varao?

Agencije
Na zajedničkoj turneji potvrdila da ju je suprug varao?

Vijest da je slavni reper Džej Zi varao svoju ljepšu polovinu Bijonse već mjesecima kruži medijima. Iako se niko od supružnika nije izjasnio o tačnost ove informacije, Bijonse je na nastupu u okviru zajedničke turneje sa Džej Zijem otpevala pjesmu u kojoj je potkačila svog muža da ju je varao.

Neki su Bijonsino izvođenje pjesme "Resentment" protumačili kao izvjesnu potvrdu da ju je njen suprug varao. Naime, pop diva je izmjenila riječi pjesme kako bi je prilagodila svojim ljubavnim okolnostima.

Originalan tekst pjesme glasi: " 'll always remember feeling like I was no good/ Like I couldn't do it for you like your mistress could" – Uvijek sam se osjećala kao da ti nisam dovoljna/ Kao da nikada nisam mogla da budem kao tvoja ljubavnica.

Bijonse je ove riječi malo premodifikovala: " I'll always remember feeling like I was no good/Like I couldn't do it for you like that wack bitch could" – Kao da nisam mogla za tebe da budem kao tvoja loša k...a.

Jeste da se često dešava da pjevači mjenjaju riječi pjesama prilikom izvođenja uživo, ali dalje promjene teksta možda potvrđuju Bijonsinu srdžbu.

Riječi pjesama: " Been riding with you for six years...I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me," Bijonse je promjenila u:

" Been riding with you for 12 years...I gotta look at her in her eyes and see she's had half of me. She ain't half of me. That bitch will never be me."

Pjevačica je promjenila i broj godina, ali i izrazila gnjev da ta djevojka nikada neće biti ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana