Mračne tajne slavnog para

Agencije
Mračne tajne slavnog para

Svjedoci smo da skoro sve slavne ličnosti prate glasine o mračnoj prošlosti, ali i mnogobrojne afere zbog kojih se neki stide, a nekima služe kao vid "reklame".

Posljednji u nizu skandala koji prate ovaj slavni par se odnosi na Džej Zija, odnosno glasinu da je varao Bijonse sa misicom Belgije Klaudijom Šilejn. Naime, Klaudija je izjavila da ju je slavni reper zasipao šampanjcem i da je otvoreno flertovao sa njom u jednom noćnom klubu u Antverpenu prošlog mjeseca.

"Izašla sam sa drugaricama u jedan klub u kojem je bio i Džej Zi. Pošto nam je poslao piće ubrzo nam se pridružio i rekao kako je proputovao pola svijeta, ali da su mu djevojke u Antverpu najljepše", izjavila je misica.

Međutim ovo je tek početak. Naime, prije tri godine su kružile glasine da je Džej Zi napravio dijete Jasmin Kašmir-porno glumici, mada je ona to demantovala na svom Tviter profilu. Da li je to stvarno tako ili je slavni reper “kupio demanti” kupivši joj kuću od 2,5 miliona dolara izgleda nikada nećemo saznati.

To nije sve, 2004. godine su mediji pisali da je Džej Zi napravio dete popularnoj voditeljki muzičke emisije “106&park”, ali su oboje ovo demantovali. Ni 2001.godina mu nije bila naklonjena. Naime, reper je tada priznao da je izbo nožem muzičkog producenta Lensa Riveru u noćnom klubu.

Sa samo dvanaest godina Džej Zi je pucao na brata narkomana, iako je i sam kasnije dilovao drogu kako bi preživeo, ali ga je i ovog puta bio spašen optužbi.

Ipak nije samo Džej Zi kriv za skandale. Pjevačica je 2011. godine svom ocu Metju Nolsu koji je radio kao njen menadžer, dala otkaz jer je imao problem sa zavisnošću, iako je Bijonse tada rekla medijima da otpušta oca jer je došlo do razilaženja u kreativnim pitanjima, odnosno u kom pravcu pevačicina karijera treba da ide.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana