Monika optužuje Gagija zbog novca

Agencije
Monika optužuje Gagija zbog novca

Gagi Đogani ogorčen je na bivšu saradnicu Moniku Čosor, koja ga je optužila da je od nje uzeo 10.000 evra obećavši joj da će postati poznata u Srbiji i da će imati reklamu u medijima.

Oni su prije nekoliko mjeseci snimili spot za duetsku numeru "Latino", za koji je pjevačica dala 4.500 evra. Denser priznaje da je uzimao novac od Monike, jer smatra da je to normalno kada je u pitanju posao, pišu srpski mediji.

- Ta devojka pokušava da dobije prostor u novinama, a šta se zapravo desilo znamo samo nas dvoje i to ne želim da otkrivam javno. Da joj nije bilo mene, bila bi niko i ništa. Ovo joj stvarno nije trebalo! Imali smo dogovor, ja sam tražio od nje pare, što je normalno kada je posao u pitanju. Pa, i Indi je "Grandu" plaćala. Morao sam da platim troškove dueta, studio, vokale i svašta nešto - ističe Đogani. On kaže da s Monikom nije sve išlo glatko.

- Imao sam velike probleme s njom, uvek je bila nezadovoljna i ponašala se kao dete, pa kad joj nešto nije odgovaralo, svaki čas bi mi prebacivala za pare koje mi je dala. Ja sam je maksimalno ispoštovao što se tiče svega, ne znam zašto izmišlja gluposti. Veoma me je povredila i razočarala, nisam to očekivao od nje -   rekao je Gagi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana