Moli Tejlor Svift za jedno romantično veče

Agencije
Moli Tejlor Svift za jedno romantično veče

Britanski glumac Orlando Blum, koji se nedavno razveo od manekenke Mirande Ker, izgleda da se oporavio i zaljubio u pjevačicu i tekstopisca Tejlor Svift.

Ne tako davno Orlando je govorio kako je izgubljen bez Mirande i kako mu mnogo nedostaje, ali izgleda da je utjehu našao u pjevačici Tejlor Svift.

Neime, Orlando pjevačici ne prestaje da šalje SMS poruke u kojima je moli da izađu na romatičan sastanak.

"Orlando joj bukvalno svakodnevno šalje SMS poruke moleći je da izađu", rekao je neimenovani izvor blizak glumcu, ali Tejlor za sada odolijeva molbama šarmantnog glumca.

"Tejlor tvrdi pazar. Pozivi i poruke joj imponuju, jer misli da je Orlando veoma seksi, pod normalnim okolnostima ona bi odmah prihvatila da izađu, ali pjevačica se plaši da tim postupkom ne ugrozi dugogodišnje prijateljstvo sa Selenom Gomez, ali i Mirandom Ker", rekao je izvor.

"Tejlor traga za ozbiljnom i stabilnom vezom i ne želi da bude nečija recka. Ona se plaši da ovim postupkom ne povredi Selenu koja i sama gaji jake simpatije prema Orlandu, međutim on preko Selene želi samo da dođe do što više informacija o pjevačici", saopštio je izvor.

Vrijeme će pokazati kako će se ova holivudska ljubavna zavrzlama rješiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana