Mladen još pati za Sekom

Agencije
Mladen još pati za Sekom

Maneken Mladen Radulović, koji se prije pet godina zabavljao sa pjevačicom Sekom Aleksić, očigledno je još nije prebolio u potpunosti.

 U prilog tome govori i fotografija na kojoj se vidi maneken kako gleda i sluša bivšu ljubav na TV-u, i to sve sa osmijehom na licu, dok je pjevala u jednoj od "Grandovih" emisija. Ovaj momenat zabilježili su Mladenovi prijatelji sa kojima je uživao te večeri, a prenijeli mediji u Srbiji.

- Njih dvoje su proveli divno vreme zajedno i Mladen nikada nije krio da mu je ona ostala u lepom sećanju. Voleo je tada njenu muziku, voli je i sada, i kad god ima priliku rado čuje njene nove pesme. Nisu u kontaktu, što je i logično, jer je ona sada udata žena, a o svojim emocijama ne priča, tako da ne znam da li je još uvek voli - kaže izvor blizak manekenu.

S obzirom da slika govori više od hiljadu riječi, osmijeh i žar u očima sa kojima gleda Sekin nastup, naslućuju da Mladen još uvijek gaji emocije prema pjevačici. Podsjećanja radi, njih dvoje su se upoznali na snimanju spota za njenu pjesmu "Aspirin", da bi Aleksićeva poslije toga raskinula sa dotadašnjim vjerenikom i menadžerom Zoranom Kovačevićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana