Misica Nikolina ne izlazi iz kuće, danas odluka o oduzimanju krune

Agencije
Misica Nikolina ne izlazi iz kuće, danas odluka o oduzimanju krune

Novoizabrana mis Srbije Nikolina Bojić potpuno se izolovala nakon što su njene golišave fotografije dospjele u medije svega par dana nakon izbora.

Dodatni pritisak stvorila je i priča o tome da je Nikolina udata, što bi značilo da će joj kruna biti oduzeta. Danas će biti poznat krajnji ishod, a kako navode organizatori, Nikolina će morati da se pojavi na konferenciji za medije, jer će u suprotnom kompanija sama morati da donese odluku o tome ko je mis Srbije.


- Dogovorili smo se da se pojavi u kompaniji u nedelju uveče i kaže nam o čemu se radi, a da zatim zajedno održimo konferenciju na kojoj će ispričati svoju priču da ne bi bilo daljih nagađanja u javnosti - kažu u kompaniji "Miss Yu ".

 Najveći skandali izabranih misica
- 1983. Sada poznata glumica Vanesa Vilijams morala je da se poslije svega nekoliko mjeseci oprosti od titule misice nakon što su njene nage fotografije objavljenje u erotskom magazinu "Penthaus".

 - 2008. Laura Zuniga, mis Meksika, uhapšena je sa svojim dečkom zbog pokušaja iznude novca, trgovine narkoticima i pranja novca.  

- 2006. Tara Konor, mis Amerike, odala se alkoholu i drogi neposredno pošto je dobila titulu. Završila je na rehabilitaciji, a Donald Tramp je poštedeo oduzimanja titule.  

- 2012. Velika prašina podigla se kada je u javnosti otkriveno da je Džena Talakova, koja se takmičila na izboru za mis Kanade, rođena kao muškarac. Nije diskvalifikovana pod pritiskom javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana