Mirka Vasiljević napala obezbjeđenje hotela

Agencije
Mirka Vasiljević napala obezbjeđenje hotela

Mirka Vasiljević pokušava da zavede red u prestižnom hotelu u Bečićima, u kojem već neko vrijeme boravi sa djecom i roditeljima svog nevjenčanog supruga Vujadina Savića.

Dvadesettrogodišnja glumica, koja očekuje treće dijete, digla je uzbunu i napala hotelsko obezbjeđenje, jer su u jednom listu osvanule njene fotografije iz bašte kompleksa na kojima je sa svekrom i svekrvom. Zatražila je punu zaštitu i da se novinarima striktno zabrani pristup mjestu na kojem se odmara.

- Mirka je prema osoblju hotela postupila veoma agresivno kada je videla svoje slike u novinama. Rekla im je da je došla na odmor i da ne želi da je iko uznemirava na letovanju. Istakla je da hoće svoj mir, jer ne voli da se fotografiše ni kada radi, a pogotovo što je na odmoru i što je dala velike pare za luksuzni hotel - rekao je izvor s lica mjesta, koji je slušao kako Mirka razgovara sa šefom obezbjeđenja, a prenijeli su mediju u Srbiji, nazvavši je pokondirenom.

Glumica se nije opustila ni kada joj je, prije dva dana stigao suprug, već se činilo da je ljuta i na njega. Možda zbog toga što njemu slikanje ne predstavlja problem i što fotografima i novinarima ne staje na muku dok rade svoj posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana