Mira Škorić prevarila Palmu zbog Cece

Agencije
Mira Škorić prevarila Palmu zbog Cece

Mira Škorić ispalila je Dragana Markovića Palmu zbog nekad najbolje prijateljice Svetlane Cece Ražnatović, s kojom je zahladila odnose i više ne govori, pišu srpski mediji.

 Naime pjevačice su prethodnih godina zajedno dolazile na snimanje novogodišnjeg programa za televiziju Palma plus u Jagodinu, međutim, ovo je prvi put da se Škorićeva nije pojavila, dok se Ceca odazvala pozivu svog dugogodišnjeg prijatelja. Kako tvrde upućeni, Mira nije željela da bude u Cecinoj blizini. Ona Palmi nije ni javila da neće doći, iako ju je on očekivao. Pozvali smo Miru da je pitamo zašto se nije pojavila.

- Bila sam na rođendanu kod kume. Pozvana sam na snimanje ali sve se desilo u pet do 12 i žao mi je što nisam otišla. Poštujem Palmu i njegovu televiziju. To za Cecu je nebuloza, nemoj to da pišeš, ljubim te - rekla nam je Mira.

Ceca je kod Palme u gostima bila samo pola sata - otpjevala je svoje dvije pjesme i učestvovala u zajedničkoj zdravici, poslije čega se vratila za Beograd. Inače, ona je jedina imala privilegiju da u restoranu zapali cigaretu, dok su svi ostali pušili napolju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana