Milica zbog bivšeg krije novog dečka

Agencije
Milica zbog bivšeg krije novog dečka

Od kada je raskinula vezu sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, pjevačica Milica Todorović na sva usta priča da bi voljela da se pomire, ali i pored toga, ne gubi vrijeme, već par mjeseci ima vezu sa mladićem koji je anoniman javnosti.

- Milica se boji da će brat Saše Kovačevića prekinuti svaki kontakt sa njom ako sazna da ima novu vezu - priča izvor blizak pjevačici a prenose mediji u Srbiji.

Kako ovaj izvor kaže Milica je veoma diskretna kada je nova ljubav u pitanju, jer je sigurna da bi njen bivši prekinuo svaki kontakt sa njom kada bi saznao za to, a ona to ne želi.

- Milica već nekoliko meseci ima dečka koji je nepoznat javnosti, i on je redovno vozi na emisije i dolazi po nju, ali do sada nikada nije prošetao javno sa njom, osim kada izađu na neku večeru, i to sa većim društvom. Sve to rade da niko ne bi posumnjao da među njima nešto ima. Todorovićevoj prija da bude u kontaktu sa Radetom, iako među njima više nema ničega, ali joj znači kada se povremeno čuju. Ona je svesna da, ako Kovačević sazna da ona ima dečka, neće je više zvati, jer želi da ispoštuje i njega i nju i da joj dozvoli da vodi neki novi život, bez njega - priča ovaj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana