Milica Pavlović zabranjena u Hrvatskoj?

Agencije
Milica Pavlović zabranjena u Hrvatskoj?

Jedna od najtraženijih pjevačica mlađe generacije Milica Pavlović navodno je zabranjena u Hrvatskoj.

Ovu informaciju objavio je jedan medij iz BiH, a pjevačica kaže da je šokirana ovim informacijama.

- Šokirana sam takvim nebulozama. Meni nije nigde zabranjen ulaz, a kamoli u neku zemlju. Ja pesmom širim ljubav, tako da je to moja propusnica za sve. Samo mi nije jasno čemu ovakvi naslovi i laži - rekla je Milica i time stavila tačku na dalje spekulacije.

Podsjetimo, Pavlovićeva nastupa širom regiona svakog vikenda, a u Hrvatskoj je redovan i uvijek rado viđen gost.

O ovoj atraktivnoj pjevačici kružile su razne priče, jer Milica žari i pali gdje god da se pojavi. Tako je nedavno bilo i na jednom beogradskom bazenu, gdje je napravila pometnju čim je došla. Iako bi joj malo koji muškarac odolio, atraktivna pjevačica tvrdi da joj je seks na posljednjem mjestu.

- Vidim da mnogi ne veruju u moje reči, ali ću opet biti iskrena. Sama sam već izvesno vreme, čekam pravog - kaže pjevačica i dodaje da joj muškarci ne prilaze često.

Milica ističe da nije pristalica avanture za jednu noć.

- Seks mi je na poslednjem mestu! Trenutno. Budući da nemam dečka, logično je da je moj odgovor u skladu s tim. Dakle, ljubav prema dragim ljudima mi je na prvom mestu uvek, karijera na drugom, a seks na trećem. Lista prioriteta je podložna promenama - kaže kroz osmijeh vatrena crnka, koja se nedavno u rodnom Leskovcu družila sa bakom, djedom i prijateljima iz djetinjstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana