Milica imitira Karleušu

Agencije
Milica imitira Karleušu

Milica Todorović u posljednje vrijeme ima identične nastupe kao Jelena Karleuša. Kako pišu srpski mediji, mlada zvijezda "Granda" po uzoru na Karleušu praktikuje da tokom nastupa nekog momka iz publike skine do pojasa. Milica je tako na svom nastupu u jednoj diskoteci u Austriji izvela dečka na binu i skinula ga.

- Milica je dečku prvo dala mikrofon da peva. Kada je otpevao deo njene pesme, ona ga je povukla na binu i počela da ga skida. Svi su bili zatečeni jer Milicu nikada nisu videli u takvom izdanju. Ona mu je povlačila majicu nagore, dajući mu do znanja da treba da je skine, a kada je ostao go do pojasa, publici je rekla da će se tu zadržati, iako je mladić bio spreman da se skine i u bokserice - govori izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako dalje izvor navodi, svi prisutni u diskoteci bili su zatečeni Miličinim ponašanjem na sceni. Nekada stidljivi devojčurak izrastao je u Karleušinog nasljednika, budući da samo JK skida mladiće na nastupima. Ono što je takođe uočljivo je i stajling koji je Milica imala te večeri, a koji podsjeća na onaj koji Karleuša ima na nastupima - kratak crni dekoltirani top i go stomak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana