Mili povrijedio ruku na gitari

Agencije
Mili povrijedio ruku na gitari

Aleksandar Milić Mili doživio je nezgodu na svirci. On je rasjekao ruku na gitari, ali ga to nije omelo da sjajno odradi svoj posao, pišu srpski mediji.

Milić je sa svojim bendom "Miligram" nastupao u Novom Sadu, u diskoteci "Paradizo", gdje je priredio pravi spektakl. Novosađani će sigurno dugo prepričavati kako su se proveli, a Mili će, osim po vrhunskom koncertu koji su održali, ovaj nastup pamtiti i po povredi.

- "Miligram" je do poslednjeg mesta napunio "Paradizo". Uz njih se provodilo oko 1.200 ljudi, dok je više od 300 ostalo napolju jer unutra bukvalno nisi imao gde iglu da baciš. Momci su pokazali zašto su jedan od najboljih bendova u regionu. Mili se toliko uneo u svirku da mu je u jednom momentu potekla krv niz šaku. Ipak, nije mu padalo na pamet da napusti scenu. Iako je posekotina duboka, stisnuo je zube i žestoko otprašio do kraja - kaže naš izvor s lica mjesta.

Publika je do četiri sata ujutru igrala i pjevala uz hitove Miligrama, a "Legenduđ" i "Krušku" Alen Ademović je otpjevao nekoliko puta. "Miligram" je zadivio Novosađane, koji su poželi da ih na ovom mjestu vide uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana