Milena Ćeranić se seli u Tursku

Agencije
Milena Ćeranić se seli u Tursku

Milena Ćeranić za nekoliko dana seli se u Tursku, gdje će živjeti sa dečkom Vladimirom Dašićem, koji je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom Bešiktaš iz Carigrada

- Pred sam Vladimirov odlazak u Tursku Milena i on su i javno priznali da se vole, pa i ne čudi što će ona ostaviti estradu i posao zbog njega i otići tamo da živi. Pregrmela je ogroman pritisak medija i osude ljudi, tako da će im izolacija od srpske javnosti u Carigradu dobro doći da se posvete jedno drugom. On tamo već traži stan u kojem će otpočeti zajednički život - priča dobro obaviješten izvor za srpske medije.

Kako se saznaje, Milena ovih dana završava poslovne obaveze kako bi već iduće sedmice mogla da ode u Carigrad. Novinari su je uporno zvali, ali ona nije odgovarala na poruke i pozive. Sigurno pakuje kofere.

Kako je krenulo, pola domaće estrade će se iseliti iz Srbije. Karleuša je najavila da će sa Duškom živjeti u Turskoj, a sad evo i Milena...

Košarkaš je inače često Mileni pjevao ljubavne pjesme, a saigrači se šale sa njim na račun veze sa pjevačicom.

S obzirom na to da je Mileni navodno prijetila Vladimirova nevjenčana supruga sa kojom ima i kćerkicu, za nadati se da je lošim danima došao kraj, da je ova potvrda ljubavi i dokaz da su jači od svih problema i "dušebrižnika".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana