Milan Seve zamijenio Rozgom

Agencije
Milan Seve zamijenio Rozgom

Vijest da su pjevačica Jelena Rozga i "kralj bakra" Milan Popović u vezi već nekoliko mjeseci, zapalila je javnost, a kako domaći mediji prenose, par se viđa krišom, naravno, zbog Severine.

Šuškalo se da je Rozga bila u dugogodišnjoj vezi sa Tončijem Huljićem. Kasnije se govorilo da ga je zamijenio njegov sin, ali sama Rozga ove navode nikada nije potvrdila, ali ni demantovala. U avgustu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se prije nekoliko mjeseci pohvalila da je opet zaljubljena.

- Željela bih roditi dijete. Maštam o jednoj malenoj curici. Udaja mi nije važna - izjavila je nedavno Jelena Rozga, ističući da je zaljubljive prirode i da je to jedina stvar koja je u životu pokreće.

Međutim, kao i tokom 19-godišnnje karijere, tokom koje nikada nije pričala o ljubavnom životu, ime izabranika njenog srca nije željela da otkriva.

 - Rozga i Milan su se družili i prije nego što je on otpočeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dvije Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja - ispričao je dobro upućeni izvor.

Iako su parnice koje su pokrenute između Milana i Severine okončane prošle godine, oni su započeli nove. Najprije je Severina Vučković optužila svog bivšeg da je unajmio privatne detektive da prate nju i njihovog sina Aleksandra, a onda je "kralj bakra" uzvratio kontratužbom, tražeći od nje i njenog menadžera da mu vrate, kako kaže, 308.000 evra, koliko je, kako tvrdi, uplaćivao Severini dok su bili u vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana