Milan Popović u tajnoj vezi sa Anom Sakić

Agencije
Milan Popović u tajnoj vezi sa Anom Sakić

Biznismen Milan Popović u tajnoj je vezi sa glumicom Anom Sakić, pišu srpski mediji. Njih dvoje se znaju već nekoliko godina, ali zbližili su se u posljednje vrijeme. Milanova romansa sa glumicom Marijom Karan, o kojoj je se takođe piše i dalje je aktuelna, ali srpski kralj bakra je očigledno riješio da se sada više ne zadržava samo pored jedne žene.

- Ana je pre nekoliko dana slavila rođendan u Milanovom kafiću "Moda". Naravno, tu je bio i Popović, sa kojim je sve vreme pričala, smejala se, a kažu da je on platio ceo rođendanski ceh - navodi neimenovani izvor.

Milan se nije oglasio povodom tračeva o romansi sa Anom, nije se javljao na telefon, a nije odgovorio ni na SMS koji su mu novinari slali. Ana je odgovorila na telefonski poziv novinara i nije bila nimalo iznenađena kad su joj postavili pitanje o Popoviću i vezi sa njim.

- Hahaha... Nisam sa njim u vezi... Hahaha. Tačno je da sam slavila rođendan u njegovom kafiću, a pitajte njega da li mi je platio žurku. Žurim sad, snimam engleski film, pa ne mogu da pričam. Pozovite me kasnije ako možete - rekla je Ana.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana