Milan opet nasamario Saru

Agencije
Milan opet nasamario Saru

Sara Trajanović, koju je dečko Milan Marinković prevario sa njenom najboljom drugaricom Sandrom, još jednom je nasamarena! Nakon njihovog raskida, Cecin brat molio je manekenku da mu oprosti zbog toga što joj je uradio, a ona, kako ga još nije preboljela, jedva je dočekala da pređe preko svega i ponovo bude sa njim.

 Međutim, Milan je već tada kupio avionske karte za njega i Sandru za Kipar, gdje trenutno uživaju u Cecinoj vili. Da ipak neće raskrstiti sa novom djevojkom, Milan je ranjenoj Sari rekao tek veče pred put, što je bivšu učesnicu "Farme" dokusurilo.

- Očajna Sara, nakon druge prevare, otputovala je sa drugaricom u Palma de Majorku da tamo pokuša da se opusti i zaboravi na sve! Ona je još u šoku šta joj se dogodilo i ne može da veruje da je Milan bio u stanju da se još jednom tako poigra sa njom i njenim osećanjima. Sve vreme u Beogradu je obletao oko nje. Sandra nije imala pojma da se njen dečko viđao ponovo sa Sarom - otkriva izvor blizak Trajanovićevoj. Za razliku od ranijeg puta kada je Sara novinarima ispričala za Milanovu prevaru i razlog zbog kojeg su raskinuli, ovaj put je ostala nedostupna za komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana