Milan Kalinić demantovao švrljanje svoje supruge

Agencije
Milan Kalinić demantovao švrljanje svoje supruge

Nakon što je jedan nedjeljnik prije neki dan objavio fotografije Sandre, supruge Milana Kalinića, kako prisno igra i grli se s nepoznatim muškarcem u jednom beogradskom klubu, glumac je za medije u Srbiji izjavio da su takvi napisi nastali iz ljubomore i da su u pitanju izmišljotine.

- Glupo mi je da mislim na to i da komentarišem. To su budalaštine! Ljudi su ljubomorni na naš brak i pišu gluposti - kaže Kalinić i tvrdi da je na slikama kojima se dokazuje Sandrina prevara njihov porodični prijatelj, s kojim često izlaze i da je njegov brak čvrst kao prvog dana.
- Uzmite poslednji broj jednog drugog magazina i pogledajte kako izgleda srećna porodica! Na slikama je naš zajednički prijatelj koji je s nama često u društvu, naravno da sam ga prepoznao - kaže glumac.

Inače, u nedjeljniku u kojem je osvanuo tekst o Sandri Kalinić piše da je ona u klub u kojem je te večeri nastupala Jelena Rozga došla s prijateljicama, da bi se sat kasnije pojavio "tajanstveni" muškarac. Milanova supruga je, navodno, plesala s njim i on ju je grlio, stavljao joj ruke na ramena, leđa i oko struka. I sve to naočigled punog lokala.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana