Milan darivao hram, Seve u provodu

Agencije
Milan darivao hram, Seve u provodu

Srpski kralj bakra Milan Popović darivao je pravoslavni hram u Vršcu samo sedam dana nakon što je Severina njihovog sina krstila u katoličkoj crkvi.

Popović je pravoslavnom hramu Svetog Teodora u Vršcu donirao skupocjenu ikonu. Ovaj čin Milan je obavio samo sedam dana nakon što je Severina krstila njihovog sina Aleksandra u katoličkoj crkvi u Rijeci. Ovo je samo još jedna potvrda da je Milan veliki pravoslavac i da mu je zasmetalo to što je njegov sin sveti čin primio u katoličkoj crkvi.

Milan je darivao hramu u svom rodnom gradu repliku čudotvorne hilandarske ikone Presvete Bogorodice Trojeručice. Toga dana kada je ikona i postavljena, biznismen je bio počasni gost, a kao što je poznato, sedam dana ranije, 2. oktobra, nije prisustvovao sinovljevom krštenju. Možda je upravo zbog njegovog najnovijeg darivanja Severina izjavila da je srećna što njen sin ima tako humanog oca. Da li je bila ironična ili ne, samo ona zna.

A poslije raskida sa Milanom, Severina je počela ponovo da izlazi sa prijateljima. Vidno raspoložena pjevačica fotografisana je u jednom zagrebačkom klubu sa estradnim menadžerom Edinom Softićem i društvom. Ovo je prvi put poslije dužeg vremena da Severina izlazi jer joj Milan, navodno, nije dozvoljavao da previše vremena provodi sa društvom. Navodno je to bio čest razlog njihovih svađa, i eventualni kasniji uzrok raskida.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana