Miki: Sa Simonidom bih snimio pornić

Agencije
Miki: Sa Simonidom bih snimio pornić

Miki Đuričić je prihvatio ponudu Simonide Ačević da bude njen partner u porniću koji ona namjerava da snimi! Pčelar iz Kupinova na Farmi se odlično slagao s vlasnicom hita "Hopa-cupa" i uvjeren je da mu nova uloga neće predstavljati nikakav problem, pišu srpski mediji.

- Radujem se tome. Ako se Simonida odluči za mene, sa zadovoljstvom ću prihvatiti da glumim - rekao je Đuričić. On je preksinoć trebalo da dođe na sastanak sa Simonidom i ljudima koji će producirati porno-film, ali je bio spriječen, pa je Ačevićki društvo pravio Lepi Mića, koji je, kao i Vajs, odbio visok honorar koji mu je ponuđen da bude njen partner. Bivša farmerka nam se pohvalila da su joj producenti ponudili ogromnu svotu novca za snimanje.

- Neću da otkrivam ponuđenu sumu, ali je tolika da bi mogla da mi potpuno promeni život. U visokobudžetskom erotskom filmu biće dosta provokativnih i zanimljivih scena. Ne bi se mnogo otkrivalo. Neću biti skroz gola, ali ću biti veoma seksepilna. Kad vidim kako muzički spotovi izgledaju u poslednje vreme, ne znam zašto bi moj snimak bio šokantniji - kaže Simonida.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana