Miju poslije batina čuvaju tjelohranitelji

Agencije
Miju poslije batina čuvaju tjelohranitelji

Pjevačica Mia Borisavljević se, nakon što ju je prije nekoliko dana pretukao bivši momak Nikola Minić, polako oporavlja od šoka, ali se odmah vratila obavezama.

 Međutim, sada više nigdje ne ide sama. Borisavljevićeva je, kako pišu srpski mediji, nedavno nastupala na Kopaoniku, vedra i nasmijana, a pored sebe je sve vrijeme imala obezbjeđenje. Okupljenim novinarima Mia je saopštila da se dobro osjeća i otkrila svoje novogodišnje želje.

- Dobro sam! Sada je sve na nadležnim organima. Svoj život nastavljam dalje. Sebi ću u novoj godini poželeti sreću, a na dobrom sam putu da se to i ostvari - iskrena je pjevačica.

Podsjećanja radi, prije dvije sedmice bivši momak Nikola Minić, koji je danima pratio Miju, sačekao je ispred njene zgrade i, u trenutku kada se pjevačica parkirala, ušao u njen automobil i počeo da je udara po glavi. Borisavljevićeva ga je odmah prijavila policiji, a tom prilikom je rekla da ona treba da posluži za primjer svim ženama i djevojkama koje se nađu u sličnoj situaciji. Inače, i ranije je imala problema sa ovim momkom, koji ju je u više navrata pretukao, ali mu je Mia oprostila. Ostaje da se vidi da li će pjevačica popustiti i ovaj put ili će zauvijek reći zbogom nasilniku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana