Mia oprostila dečku batine

Agencije
Mia oprostila dečku batine

Mia Borisavljević oprostila je dečku Nikoli Miniću batine koje je dobila prije tri godine.

 Kako pišu srpski mediji, pjevačica je povukla i prijavu koju je prije tri godine podnijela protiv njega za fizičko nasilje. Ona se nedavno pojavila sa njim na svadbi jednog prijatelja, čime je potvrdila nagađanja da je sa Nikolom ponovo u ljubavi.

- Mia i Nikola su ponovo u ljubavi. Ona je prešla preko batina koje je pre tri godine dobila od njega i sve mu je oprostila. Dogovorili su se da moraju da budu tolerantniji jedno prema drugom, a Nikola je shvatio kakvu grešku je napravio - govori dobro obaviješteni izvor.

Kako izvor navodi, Mia je Nikoli odavno oprostila, ali je pomirenje krila od prijatelja, budući da su gotovo svi do jednog osudili Minićevo batinanje. Ona i sada krije da je sa njim u vezi, pa je bilo pravo iznenađenje što su se zajedno pojavili na svadbi. Na pitanje novinara da li je sa Minićem ponovo u vezi kratko je odgovorila:

- Ne znam šta da vam kažem, osim da je Nikola moj bivši momak - rekla je Mia ne želeći da komentariše to što se sa njim pojavila na svadbi. Priča se da ju je Minić svojevremeno toliko išamarao da joj je slomio nos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana