Mia izdvojila 150.000 evra za stanove

Agencije
Mia izdvojila 150.000 evra za stanove

Pjevačica Mia Borisavljević kupila je dva stana, koja ukupno imaju 100 kvadratnih metara, i koštaju čak 150.000 evra! Kako pišu mediji u Srbiji, riječ je o nekretninama koje se nalaze u naselju Filmski grad, a Mia planira da spoji stanove u jedan veliki i da ga opremi luksuznim namještajem iz Italije.

- Mia ovih dana putuje u Italiju na skijanje, a majstore je ostavila da rade u stanu dok nje nema. Pevačica planira da iskoristi boravak u Italiji i skokne do Milana da bi odabrala komade namještaja kojima će opremiti svoj dom – priča dobro obaviješteni izvor blizak atraktivnoj folkerki i dodaje

- Stanovi se nalaze u novoj zgradi u blizini "Grandovog" studija na Košutnjaku. Zgrada je okružena zelenilom, a kako je Borisavljevićeva poznata po zdravom načinu života i konstantnim treninzima, nema sumnje da će je komšije često viđati kako trči stazom na Košutnjaku. Atraktivna pevačica je nedavno kompletno renovirala i kuću svojih roditelja u Valjevu, i to je koštalo oko 100.000 evra – rekao je ovaj izvor. Mia je potvrdila da ulaže u nekretnine, ali nije htjela da komentariše cifru koju ulaže u svoj novi dom.



 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana