Martina Vrbos teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći!

Svet plus
Martina Vrbos teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći!

Bivša učesnica “VIP Survajvera” i hrvatska pop pjevačica Martina Vrbos, doživjela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je dobila povrede glave i kičme - piše portal Svet Plus.

Ona se slupala na ulazu u Zagreb, poslije čega je prebačena u urgentni centar i brzo zbrinuta,a i ponedjeljak je puštena na kućno liječenje, a utvrđeno je da ima povrede kičme , glave i grudnog koša.

U kratkoj izjavi rekla je da se sve desilo iznenada i da su pukom srećom ona i muzičar ostali živi. 

-Vraćala sam se sa klavijaturistom iz Beograda, gdje sam pjevala na jednoj privatnoj zabavi. Jak snijeg nas je pratio cijelim putem, kada je neposredno pred ulazak u Zagreb pored nas projurio auto i nabacio nam veliku količinu snijega na točkove, krov i šoferku. Izgubila sam kontrolu nad autom, koji je počeo da se okreće i na kraju velikom jačinom udario u betonsku ogradu. Od šoka sam zanijemela, a klavijaturista je samo rekao: “Dobro je, živi smo!”.

 - Od bola se nisam pomjerila sa sedišta, a ubrzo je stigla Hitna pomoć koja me je prevezla u urgentni centar gdje su me pregledali. Zadržana sam tu noć kako bi pratili da li je sve u redu, a ustanovljene su povrede glave, kičme i grudnog koša, kao i ugruvanost cijelog tijela. Sada sam kod kuće i moraću da mirujem deset dana, poslije čega me čeka fizikalna terapija. Nažalost, moj auto je totalno uništen  - piše portal “Svet Plus”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana