Marko Jarić prodaje ajvar u Americi

Agencije
Marko Jarić prodaje ajvar u Americi

Bivši košarkaš Marko Jarić pokreće novi biznis u Americi. Naime, Jarić će otvoriti fabriku za proizvodnju ajvara, a recepturu za ovaj proizvod je kupio od seljaka u južnoj Srbiji. On vjeruje da će se ovaj proizvod veoma svidjeti Amerikancima, a već je zaštitio brend ajvara u ovoj zemlji.

- Posle poslova sa nekretninama u kojima je bio veoma uspešan, Marko sa nekoliko prijatelja počinje da ulaže u zdravu hranu. Jarić je već zaštitio brend ajvara u Americi, a zakupio je i fabrički prostor u kom će se praviti. Receptura za ovaj savršeni srpski proizvod je kupljena od seljaka u južnoj Srbiji, a priča se da je u pitanju najbolji recept sa naših prostora. Marko veruje u uspeh ovog poslovnog poduhvata i siguran je da će se ajvar svideti svim ljudima u Americi. Kako tamo ima dosta ljudi sa naših prostora, oni će biti oduševljeni kada tegla ajvara bude puštena u prodaju - kaže izvor blizak Jariću, a prenose mediji u Srbiji.

Inače, Jarić je i te kako talentovan za biznis, a njegovo bogatstvo je procijenjeno mnogo više u odnosu na ono koje ima njegova bivša žena Adrijana Lima, koja je jedan od najljepših "Viktorijinih anđela".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana