Marijana Mićić glumila ludilo

Agencije
Marijana Mićić glumila ludilo

Marijana Mićić napravila je skandal kad je shvatila da su je fotoreporteri slikali kako se ljubi s Ognjenom Milunovićem, koji se još nije razveo od supruge Jasne, pišu srpski mediji.

On je dovezao nju do Centra "Sava", odakle je kretao autobus s novinarima i poznatim ličnostima na Staru planinu, gdje je u subotu održan VIP ski-čeleny. Marijana je, izgleda, umislila da je poznata ličnost, pa je digla frku i zahtijevala od novinarskih ekipa da izbrišu fotografije, ili ona neće poći na put. Ta  voditeljka, čiju su karijeru obilježili brojni lapsusi, glumila je ludilo histerišući i tražeći objašnjenje od organizatora zašto joj niko nije rekao da će u istom autobusu biti i novinari. Pa da ne idu novinari, kako je ona mislila da ide? Kao poznata ličnost? Bože sačuvaj.

I uđe na kraju Marijana u autobus. Ali nije prestala da se glupira. Vrhunac njenog bahatog ponašanja bio je kad je počela da viče na novinarku "Kurira" zato što je javila uredniku šta se dešava, tvrdeći da je, navodno, o tome porukom obavijestio neko iz te redakcije. A prstom je pokrila ime pošiljaoca. Pokušala je da napravi razdor služeći se krajnje glupim forama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana