Marijana i Ognjen izašli iz ilegale

Agencije
Marijana i Ognjen izašli iz ilegale

Voditeljka Marijana Mićić i njen dečko Ognjen Milunović prvi put su se poslije svih medijskih napisa i skandala pojavili na otvaranju prestoničkog kluba „Boks”.

Iako su sve oči bile uprte u njih, oni nisu obraćali panju ni na koga.

Ponijeli su se kao da su sami u klubu, te neometano razmjenjivali poglede, lježnosti, poljupce.

 - Oni se vole i privlače na neki lud i sumanut način. Na javnom mestu, pred onoliko ljudi, ponašali su se kao da su sami u spavaćoj sobi - rekao je za „Blic” izvor koji je prisustvovao otvaranju kluba.

Iako su se, od nastanka njihove prve fotografije sa zajedničkog ljetovanja u Crnoj Gori, mediji bukvalno okomili na njih, te pisali o Ognjenovoj još uvijek zakonitoj supruzi Jasni Milunović, s kojom ima dvoje djece, pa o njegovim roditeljima, o Marijaninoj porodici, o osudi javnosti… oni su i poslije svega, srećni i zaljubljeni.

Podsjećanja radi, Marijana i Ognjen su u vezi skoro dvije godine, iako je on još uvijek zvanično oženjen i ima dvoje djece.

Njihove prve fotografije pojavile su se u julu mjesecu, sa njihovog zajedničkog ljetovanja u Crnoj Gori, nakon čega je krenula lavina tekstova o njihovoj vezi.

U njima se najčešće pojavljivala Ognjenova supruga koja nije propustila nijednu priliku da kaže kako je Marijana s njim zbog para, kako se često tuku, piju i drogiraju.

Marijana se samo nekoliko puta oglasila, i to uglavnom na Tviteru, ističući da za ljubav nije potreban papir i da se ona i Ognjen vole bez obzira na sve.

Jasna Milunović ih je takođe optužila da su je izbacili iz stana u kojem je živjela sa djecom.

Mićićeva je demantovala te optužbe rekavši da živi sama u svom stanu koji je kupila zahvaljujući svom radu i da sa Ognjenom ne deli životni prostor.

Posljednji put su okupirali pažnju javnosti kada je magazin „Puls” objavio eihove polugole fotografije na kojima su bili išarani šminkom.

Odnosno, Marijana je imala veliki broj natpisa, dok je Ogeen bio obučen u haljinu i bio našminkan kao žena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana