Marija Šerifović dotjerala se za udaju

Agencije
Marija Šerifović dotjerala se za udaju

Pjeva sa širokim osmijehom i najavljuje svadbu! U proteklih nekoliko dana Mariju Šerifović smo imali prilike češće da viđamo u televizijskim emisijama i to isključivo zbog koncerata koje će 15. i 16. decembra održati u zemunskom pozorištu "Madlenianum", pišu srpski mediji.

Međutim, rijetko ko je, pored duhovitosti i odlične interpretacije, uspio da primijeti da nam je Mara stavila nove zubiće, i to one "filmske". Osim što šarmom osvaja, Mara sada ne mora, ukoliko do sada jeste, da krije osmijeh koji donedavno nije bio baš savršen. No, evrovizijska pobjednica ima još jedan značajan razlog zbog kojeg blista više nego ikada - srećno je zaljubljena i namjerava da se vjenča u skorije vrijeme! Šerifovićeva je svadbu i najavila, ali na indirektan način:

- Ja se iskreno nadam da će mi se ispuniti želja da se uskoro udam. U stvari jako brzo, jer jednostavno želim i to da završim u životu - rekla je Marija u jednoj televizijskoj emisiji da bi nekoliko dana kasnije takođe javno rekla da će uskoro uraditi nešto čime će zapušiti usta svima onima koji su pričali neistine o njenoj seksualnoj orijentaciji. Svakako, Mara će u sljedećem periodu promovisati svoj osmijeh češće nego ikada, a i svadbene fotografije će biti biserno bijele!

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana