Marija pati zbog ljubavi

Agencije
Marija pati zbog ljubavi

Otkako se vratila iz Amerike, Mariju Šerifović je krenulo na poslovnom polju, ima dosta zakazanih nastupa, snima duet sa Adilom, ali prema pisanju medija u Srbiji u ljubavi joj ne cvjetaju ruže. Naime, jedina srpska evrovizijska pobjednica požalila se na svom profilu na "Tviteru" da više ne vjeruje u ljubav.

- Prvo nisam verovala u vezu na daljinu, pa poverovah. E, sad ne verujem više ni u to, a kamoli u ljubav - napisala je Šerifovićeva, uz fotografiju na kojoj je zanimljiva poruka.

 "Bi l’ te ubilo da mi se javiš, pi*ka ti materina" - stoji napisano. Odmah poslije ovog "jadanja", veliki broj njenih pratilaca počeo je da komentariše i nagađa o kome ili čemu se zapravo radi, pa je tako nemali broj onih koji misle da se naša pjevačica zaljubila u obećanoj zemlji te započela vezu, ali očigledno da nešto u cijeloj priči ne štima, pa je Marija ovako morala da reaguje, i to da svi vide.

Marija se po pitanju nagađanja nije oglašavala, što ne znači da neće. Kažu da su neke od najljepših ljubavnih pjesama nastajale u situacijama kada autor ili izvođač prolazi kroz teške životne ili ljubavne momente, tako da nije isključeno da nam Šerifovićeva uskoro sa Adilom predstavi veliki hit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana