Marija iskeširala 200.000 dolara za stan u Americi

Agencije
Marija iskeširala 200.000 dolara za stan u Americi

Mariji Šerifović krenulo je i više nego dobro u Americi, gdje se sad i skućila! Naime, evrovizijska pobjednica iskeširala je nešto više od 200.000 dolara za stan od 120 kvadrata, a pošto je para preteklo, sebe je častila i četvorotočkašem.

- Marija je preko prijatelja došla do jednog stana u Los Anđelesu. Prethodnim vlasnicima se žurilo da ga prodaju jer im je novac bio hitno potreban, pa su joj dodatno spustili cenu. Treba nešto malo da se renovira u njenom životnom prostoru, što je ona prepustila majstorima, da jedan deo stana srede po njenoj zamisli, i to bi trebalo da se privede kraju možda čak i pre nego što se vrati iz Srbije. Pošto joj je sve krenulo kako treba, kupila je i automobil, a tako će i još bolje da upozna i privikne se na novo mesto prebivališta - izjavio je izvor blizak Mariji, a prenose mediji u Srbiji.

- Iako je rekla da ubuduće neće snimati ništa za srpsko tržište, Adilov poziv i pesma koja je bila urađena naterali su je da promeni mišljenje, pa će tako najverovatnije i spot za "Ne spominji ljubav" snimiti u Americi - rekao je izvor blizak popularnoj pjevačici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana