Margot produžili noge u fotošopu

Agencije
Margot produžili noge u fotošopu

Prema pisanju britanskih medija mladoj glumici Margot Robi, koja se proslavila u filmu "Vuk s Volstrita", kompjuterski su uljepšali figuru tako da njene noge na filmu izgledaju duže i vitkije nego što u stvarnosti jesu.

Kako prenosi magazin "San" Margot je samo još jedna glumica u nizu na kojoj je holivudska mašinerija demonstrirala kompjutersku obradu figure kako bi izgledala što savršenije. Tako se Margot na filmu pojavljuje sa "nevjerovatno dužim i tanjim nogama" nego što ih ima u stvarnosti.

"Lola Visual Effect" koja je bila angažovana u postprodukciji filma odbila je da komentariše da li su glumičine noge dotjerivane. Izvor blizak glumici rekao je da  bi Margot bila jako nezadovoljna da su bilo šta na njoj mijenjali za potrebe filma, a pogotovo za scenu sa slavnim Leonardom Dikaprijem. Ona nije smjela da prizna roditeljima da je glumila u eksplicitnim scenama filma "Vuk s Volstrita" već im je rekla da se u krevetu sa Dikaprijem našla njena dvojnica.

Čak je i sama glumica kritikovala pritisak Holivuda na žene da moraju izgledati što mršavije na filmu.

- Glavne glumice su uvijek prelijepe i mršave. Postoje prihvaćeni stereotipi da stvari morate da posmatrate na određeni način i kada uđete u tu mašineriju, zaista osjećate veliki pritisak - rekla je glumica.

Novo holivudsko ostvarenje je donijelo veliku popularnost Margot, ali i nepristojne ponude. Nedavno je odbila ponudu popularnog časopisa "Plejboj" da se pojavi gola na naslovnoj strani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana