Malo skija, malo pije vino!

Agencije
Malo skija, malo pije vino!

Aco Pejović od 8. januara boravi na Kopaoniku, ali ne može bez pjesme iako je na odmoru. Često mu se dešava da svoj sjajni glas pusti u društvu u nekom od lokala na srpskoj planinskoj ljepotici, a zapjevao je i za svoju publiku. Iako je pobjegao iz grada da se opusti, Pejović se na jedan dan spustio s planine i otišao u Kruševac, pišu srpski mediji.

Na prepunom gradskom trgu u tom gradu pjevao je za Srpsku novu godinu. Poznat kao neko ko pravi sjajnu atmosferu i ovoga puta je svoju publiku držao na nogama do duboko u noć. Ni njemu, ali ni njima temperatura od minus pet nije smetala.

Dobro se obukao, ali u zagrijavanju mu je pomoglo i kuvano vino. On se u Kruševcu sreo i s gradonačelnikom Bratislavom Gašićem.

U toku noći, posle sjajnog nastupa, Pejović se vratio na Kopaonik. Na njegovu sreću posljednjih dana na planini ima snijega, pa on može da uživa u skijanju. Aci odlično ide ovaj sport i nije mu teško da cijeli dan provede na skijama. Ljubav prema ovom sportu s njim dele i njegova supruga Biljana i tri kćerke Marija, Magdalena i Iva, pa je i njima na Kopaoniku svakako zabavno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana