Majka Slađane Guduraš: Ako je mrtva neće ni mene biti!

Agencije
Majka Slađane Guduraš: Ako je mrtva neće ni mene biti!

Srbac - Jelka Pantić se sa kćerkom Slađanom Guduraš, nestalom starletom iz Srpca, nije čula od pretprošlog petka.

Tada joj je kćerka rekla u kojoj emisiji može da je gleda. Za Slađanin nestanak i nejavljanje na telefone čula je od prijatelja svoje kćerke. Radnica u srbačkom Domu zdravlja, posljednjih dana, kako kaže, prolazi kroz košmare.

"U prvi mah sam smatrala da je to bezveze, poslje sam shvatila da je to ozbiljno. Ne znam ni šta da mislim ni šta da radim, ni kud da idem. Ništa ne znam. Mislim se, ako je živa, biće posljedice, ako je mrtva neće ni mene biti", riječi su majke Jelke Pantić.

On tvrdi da priče o privlačenju medijske pažnje ne stoje.

"Ako je ovo sve za njenu sreću, ne bi se meni moje dijete svetilo. Sad da mogu život svoj unovčiti ja bih unovčila i njoj bi ga dala, nek ona samo živi sretna", za ATV priča Slađanina majka.

Slađana Guduraš je nestala u srijedu kada je iz Bijeljine, poslije ispita, krenula za Beograd. Nestanak je prijavio njen prijatelj Zoran Makivić.

Iz banjalučke policije jedino je potvrđeno da je 12. decembra na području CJB Banja Luka prijavljen nestanak ženske osobe. Raspisana je potraga i preduzete aktivnosti u cilju njenog pronalaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana