Maja u vezi s bogatim Rusom?

Agencije
Maja u vezi s bogatim Rusom?

Ovih dana Maja Nikolić nametnula se kao bitan faktor u politici i biznisu, a mnogi su se čudili otkud kontroverzna pjevačica u vodama u kojima do sada nije plivala, no, sada je i ta zagonetka izgleda rješena.

Naime, kako saznaje beogradski Alo, Nikolićeva je odskora u vezi s jednim bogatim i uticajnim Rusom koji ima kontakte na najvišem nivou, pa je bivša učesnica rijalitija preko njega uspela da uđe u visoko društvo.

"Maja i jedan bogati biznismen iz Rusije, čije vam ime stvarno ne mogu reći, u ljubavnoj su vezi. Kako je on veoma uticajan, a poznaje i mnoga velika imena u našoj zemlji, i Maja je ušla u taj krug. Tako ju je upoznao s nekim političarima, a uveo ju je i u svijet biznisa, rekao je izvor beogradskog lista Alo.  

Zato je Maja i postala jedan od članova delegacije firme "Komandante", koja zastupa rusku firmu "Metrovagonmaš", te se pojavila na sastanku s doskorašnjim direktorom "Železnica Srbije" Milovanom Markovićem, koji je nekoliko dana poslije njihovog susreta i smjenjen s mjesta direktora.  

Njoj se novo društvo veoma dopada, pa je pjevanje zapostavila, što joj ne pada teško, jer u posljednje vrijeme od svog glasa i nije zarađivala koliko bi željela", izjavio je za Alo izvor blizak Maji Nikolić koja je pažnju privukla i skorašnjim pojavljivanjem na prijemu koje je Ministarstvo odbrane priredilo u Domu garde, kada je uspjela da se rukuje s predsjednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana