Maja spopadala biznismena u kafani

Agencije
Maja spopadala biznismena u kafani

Banjaluka - Pjevačica Maja Nikolić ne prestaje da se blamira i privlači loš publicitet. Ona je prema pisanju medija u Srbiji nedavno na otvaranju jedne kafane spopadala poznatog zlatara Nebojšu Bojovića.

Bila je riješena da smuva biznismena po svaku cijenu. Kako priča izvor koji se zatekao na licu mjesta, vrckala je oko Bojovića, ali iako je zlatar slab na pjevačice, ignorisao je Nikolićevu. On je prije nekoliko godina bio u vezi sa pjevačicama Kajom Ostojić i Dijanom Janković. Povezivali su ga i sa “modelsicom” Anastasijom Buđić. Po prestoničkim kuloarima se šuška da je Bojović veoma galantan i da ne žali ni dinara kada su u pitanju djevojke. 

- Zapitkivala ga je stalno nešto, nazdravljala, dodirivala ga. On joj se ljubazno osmehivao, na većinu njenih pitanja je odgovarao klimajući glavom, pokušavajući da se posveti drugim ljudima za stolom - prenosi ovaj izvor. Kada je vidjela da je Nebojša ignoriše, počela je da pravi šou.

- Došla je do Bojovića, pa mu je zapevala na uvce. Dok je izvodila pesmu “Bato bre”, poljubila ga je u obraz, pa je zatim nastavila zavodljivo da pleše i da mu se smeška. Svi koji su se zatekli u kafani gledali su Maju u čudu, jer je namera Nikolićeve bila očigledna - rekao je ovaj izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana