Maja Nikolić izgubila starateljstvo

Agencije
Maja Nikolić izgubila starateljstvo

Maja Nikolić je prije dvije godine izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom i on je po pravosnažnoj presudi Prvog osnovnog suda u Beogradu pripao ocu Vuku Kandiću, pišu srpski mediji. Od tada pjevačica 14 dana u mjesecu može da viđa svoje dijete i bivšem suprugu plaća alimentaciju u iznosu od 100 evra mjesečno.

- Na pravdi boga mi je oduzeto dete! Žalila sam se i apelacionom i revizionom sudu, i svuda su me odbili. Sad samo čekam da se okonča proces u Osnovnom sudu i da 9. decembra bude potvrđeno da li će da mi smanje viđanje sina i sa 14 na 10 dana mjesečno. Čim se to završi, žaliću se Sudu u Strazburu! Neću odustati - rekla je Maja.

Nikolićeva već 16 godina sama izdržava i svog starijeg sina iz prvog braka, Novaka, za kojeg od njegovog oca Mirka Šćepanovića nikad nije dobila alimentaciju.

- Ne znam na osnovu čega je zaključeno da ja koja radim u privatnoj firmi i još pevam na nastupima ne mogu da budem staratelj. Pa ja već godinama sama izdržavam starijeg sina, kao i bolesnu majku. Sudija Tatjana Jeremić, koja je takođe majka, zaključila je da je Lazaru sigurnije da živi kod oca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana