Maja Marijana mužu oprostila batine

Agencije
Maja Marijana mužu oprostila batine

Maja Marijana je zaboravila na sve udarce koje joj je zadao bivši muž Mladen Šmakić i nedavno mu je pružila ruku pomirenja. Ona mu je navodno oprostila batine koje je godinama trpila, pa i one od prije dvije godine, kad je završila u bolnici zbog potresa mozga.

Kako pišu mediji u Srbiji, zaboravila je i na incident od prošle godine, kad je Šmakić sa svojim sinom prebio njenog prijatelja, slikara Miloša Ostojića. Bivši supružnici, tvrde pouzdani izvori, u posljednje vrijeme često se mogu vidjeti zajedno, a Mladen se nedavno na snimanju “Grandove” emisije pohvalio da je bio s Majom na njenom nastupu u kafani Zorice Marković. Inače, Šmakić je otkako ga je Maja napustila, na sve načine pokušavao da se pomiri s njom. Ona je donedavno bila nesalomiva, ali je na kraju popustila.

- Mladen je pokušavao da se pomire, ali ona nije želela. Bila je povređena. Kako je vreme prolazilo, situacija se smirila i ona je rešila da ponovo s njim ima normalnu komunikaciju. On ide s njom na nastupe, a i redovno je posećuje. Ne žive zajedno, ali njihovi prijatelji veruju da će se Maja uskoro vratiti u zajednički stan - rekao je izvor blizak paru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana