Maja i Vesna žestoko se posvađale

Agencije
Maja i Vesna žestoko se posvađale

Na snimanju emisije "Magazin in" umalo se nisu potukle Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi, pišu srpski mediji. Pjevačice, koje su u sukobu od učešća u rijalitiju "Dvor", toliko su se posvađale da je Miloš Bojanić, koji je pored njih dvije, Ere Ojdanića i Zorana Pejića Peje gostovao kod Sanje Marinković, napustio studio. Za njim je krenula i bijesna Nikolićka.

- Tenzija se osećala od početka snimanja. Vendi je u svom maniru peckala sve redom. U jednom momentu Maja je eksplodirala i dreknula: "Ne gledaj me! Šta me, bre, gledaš?!" Vendi joj je uzvratila: "Ju, daleko bilo da te gledam. Ne smem da gledam u te tvoje buljave oči" - priča  izvor sa mjesta događaja.

U svađu se uključio Bojanić, koji je stao na Majinu stranu. Histerisao je da je takvo Vendino ponašanje ispod svakog nivoa i da je sljedeće da se poubijaju. Ubrzo je otišao iz emisije.

- Upravo sam se vratila sa snimanja emisije "Magazin in". (NE) razumem zašto su Miloš Bojanić i Maja Nikolić napustili studio?! Stvarno, (ne) razumem! – rekla je Vendi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana